Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 1-2a

Hallo allemaal!

Wij zijn de 29 boefjes van groep 1-2 A uit de Kikkerklas. Onze juffen zijn juf Tineke en juf Ans. Onze klas kan je herkennen aan de Kikkerplaten aan de muur, op onze stoelen en op de kapstok. En natuurlijk onze Kikker knuffel. Die zit altijd in de vensterbank naar ons te kijken. En elk weekend mag hij met Flip de beer bij iemand van ons logeren. Heel spannend is dat!  
We hebben het heel gezellig met elkaar, maar werken ook iedere dag heel hard. Elke schooldag beleven we veel avonturen met elkaar en dat gaan we jou dit jaar vertellen. Kijk je mee?

Groetjes van Levi, Rhodé, Davita, Emma, Caithlynn, Floris, Victorie, Rian, Contstantijn, Maarten, Bram, Naomi, Joel, Hanna, Boaz, Rick, Annefieke, Sarah, Timo, Resa, Daniel, Tim, Henriette, Elin, Yannick, Nathan, Micha, Jaap en Taeke.

Groepsnieuws

 


Wat leuk dat er zoveel papa's en mama's, en zelfs opa's en oma's kwamen kijken naar onze voorstelling "de dierenoptocht". We vonden het best wel spannend, maar ook wel heel leuk om te doen. De juf zei dat we het heel goed gedaan hadden. En wij vinden het knap dat u het goede kaartje omhoog hield van het dier.
Enne, fijn dat er een mama wilde fotograferen met de schoolcamera, want nu kunt u nog lekker nagenieten van de voorstelling van vanmorgen! 

Knuffie van alle kinderen van groep 1-2a

Gepubliceerd op 08-04-2017 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 1-2a

Bekeken: 127 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |