Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 1-2a

Hallo allemaal!

Wij zijn de 29 boefjes van groep 1-2 A uit de Kikkerklas. Onze juffen zijn juf Tineke en juf Ans. Onze klas kan je herkennen aan de Kikkerplaten aan de muur, op onze stoelen en op de kapstok. En natuurlijk onze Kikker knuffel. Die zit altijd in de vensterbank naar ons te kijken. En elk weekend mag hij met Flip de beer bij iemand van ons logeren. Heel spannend is dat!  
We hebben het heel gezellig met elkaar, maar werken ook iedere dag heel hard. Elke schooldag beleven we veel avonturen met elkaar en dat gaan we jou dit jaar vertellen. Kijk je mee?

Groetjes van Levi, Rhodé, Davita, Emma, Caithlynn, Floris, Victorie, Rian, Contstantijn, Maarten, Bram, Naomi, Joel, Hanna, Boaz, Rick, Annefieke, Sarah, Timo, Resa, Daniel, Tim, Henriette, Elin, Yannick, Nathan, Micha, Jaap en Taeke.

Groepsnieuws

 


Het was een beregezellig juffenfeest vandaag! Heerlijk om al die glunderende toetjes te zien vanmorgen bij het binnenkomen. We hebben een cake versierd en heerlijk in het speellokaal geklauterd en geklommen. En natuurlijk lekker relaxed een filmpje met elkaar gekeken.

We zijn door de kinderen vandaag echt verrast! Hartelijk dank voor de lieve wensen, prachtige kaarten en leuke cadeautjes.Voor uw bijdrage aan ons cadeau willen we u heel hartelijk bedanken. Juf Tineke kreeg een sportieve sporttas en juf Ans een stevige cameratas. Ook juf Mirjam is niet vergeten, zij kreeg een mooi voorleesboek van de kinderen.

Ook willen we de ouders bedanken die voor ons zulke heerlijke pannenkoeken hebben gebakken en gebracht. We hebben er goed van gesmuld!

Gepubliceerd op 20-04-2017 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 1-2a

Bekeken: 159 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |