Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 4a

Wij zijn Mart, Nadine, Emeth, Capser, Elise, Levi, Jille, Rebecca, Bart, Levi, Joas, Aron, Jedida, Daniël, Arie, Julia, Marijke, Chris, Tom, Ruben, Benthe, Sylke, Stefano, Romy, Rosaliek, Anne en wij zijn groep 4a.Op de foto ziet u ons op het speeltoestel. Alleen staan Levi en Jille er jammer genoeg niet op.
Onze juffen zijn juf Kortleven, die is er op woensdag en donderdag, en juf Renes. Die is er op maandag, dinsdag en vrijdag. 
We zijn inmiddels al 3 weken begonnen. In het begin was het soms wel een beetje wennen omdat het anders gaat dan in groep 3. We gaan in groep 4 veel leren: de tafels van 1 t/m 10,  sommen tot 100 en elke week woordpakket woorden.
Ook werken we in hoeken, daar zijn we deze week weer mee begonnen. Daarom ruikt het soms heerlijk naar appels met kaneel in onze klas want in een van de hoeken maken we onze eigen appelmoes!!

We hopen met elkaar op een fijn en gezellig schooljaar. En u bent natuurlijk van harte welkom om in onze klas te komen kijken en te zien waar we allemaal mee bezig zijn!

Nieuws groep 4a

 


Onlangs is groep 4a bezig geweest met techniek. De kinderen hebben hun eigen pennenbak gemaakt. Dat ging niet zomaar.... er moest worden gezaagd, geboord en getimmerd! Dat viel niet altijd mee, vooral het zagen was soms zwaar werk!
Maar wat is er enthousiast gewerkt!
En het resultaat mocht er zijn: 25 prachtige, eigengemaakte pennenbakken!

Gepubliceerd op 11-11-2016 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 4a categorybanner

Bekeken: 693 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |