Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 4a

Wij zijn Mart, Nadine, Emeth, Capser, Elise, Levi, Jille, Rebecca, Bart, Levi, Joas, Aron, Jedida, Daniël, Arie, Julia, Marijke, Chris, Tom, Ruben, Benthe, Sylke, Stefano, Romy, Rosaliek, Anne en wij zijn groep 4a.Op de foto ziet u ons op het speeltoestel. Alleen staan Levi en Jille er jammer genoeg niet op.
Onze juffen zijn juf Kortleven, die is er op woensdag en donderdag, en juf Renes. Die is er op maandag, dinsdag en vrijdag. 
We zijn inmiddels al 3 weken begonnen. In het begin was het soms wel een beetje wennen omdat het anders gaat dan in groep 3. We gaan in groep 4 veel leren: de tafels van 1 t/m 10,  sommen tot 100 en elke week woordpakket woorden.
Ook werken we in hoeken, daar zijn we deze week weer mee begonnen. Daarom ruikt het soms heerlijk naar appels met kaneel in onze klas want in een van de hoeken maken we onze eigen appelmoes!!

We hopen met elkaar op een fijn en gezellig schooljaar. En u bent natuurlijk van harte welkom om in onze klas te komen kijken en te zien waar we allemaal mee bezig zijn!

Nieuws groep 4a

 


De afgelopen weken is er in groep 4a gewerkt rond het thema kastelen. In de hoeken zijn de kinderen enthousiast aan de slag gegaan. Er zijn prachtige schilden ontworpen, ridderhelmen en jonkvrouwenhoeden gemaakt, er is informatie gezocht op de computer en de kinderen hebben een ridderverhaal uitgebeeld.
Dat het gezellige middagen waren, kunt u zien op de foto's!

Gepubliceerd op 21-03-2017 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 4a

Bekeken: 154 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |