Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 4b

Hallo allemaal,

Wij zijn groep 4B: een gezellige en leergierige groep.
Samen gaan we dit jaar allerlei nieuwe dingen ontdekken. We schrijven dit jaar met een echte vulpen en we gaan hard oefenen met de tafels en met lezen. Oefent u thuis mee? 
Bij geschiedenis reizen we door de tijd, bij aardrijkskunde kijken we naar de wereld om ons heen en bij natuur gaan we van dichtbij zien hoe mooi God onze aarde heeft geschapen. Er blijft ook nog tijd over voor crea en hoeken. Vervelen zullen we ons niet. 
Wij hebben er zin in! U kunt volgen wat we zoal doen door af en toe op dit stukje van de Calvijn-site te kijken. Tot ziens!

Groetjes van alle kinderen en de juffen

Nieuws groep 4b

 


Heeft u het al gehoord? Onze groep is het Straatje Netjes-team van de Calvijnschool. Na een gastles van Cyclus weten we alles over zwerfafval. Omdat het soms heel lang duurt voor zwerfafval door de natuur wordt opgeruimd (bij een stukje kauwgum duurt het zelfs 10 jaar), is het belangrijk om de natuur schoon te houden. Op onze school doet meester Jack dat al, maar vanaf nu kunnen wij hem helpen. We hebben echte afvalprikkers, handschoenen en hesjes gekregen, dus we kunnen aan de slag.

En het leukste komt nog: binnenkort komt er op ons plein een groene prullenbak met een tekening van één van ons erop! Houdt u het plein maar in de gaten...

Gepubliceerd op 11-11-2016 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 4b

Bekeken: 252 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |