Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 4b

Hallo allemaal,

Wij zijn groep 4B: een gezellige en leergierige groep.
Samen gaan we dit jaar allerlei nieuwe dingen ontdekken. We schrijven dit jaar met een echte vulpen en we gaan hard oefenen met de tafels en met lezen. Oefent u thuis mee? 
Bij geschiedenis reizen we door de tijd, bij aardrijkskunde kijken we naar de wereld om ons heen en bij natuur gaan we van dichtbij zien hoe mooi God onze aarde heeft geschapen. Er blijft ook nog tijd over voor crea en hoeken. Vervelen zullen we ons niet. 
Wij hebben er zin in! U kunt volgen wat we zoal doen door af en toe op dit stukje van de Calvijn-site te kijken. Tot ziens!

Groetjes van alle kinderen en de juffen

Nieuws groep 4b

 


Wat was dat een gezellige dag!! We begonnen met pietengym waar we als hulppieten moesten zorgen dat de pakjes bij alle kinderen bezorgd werden. Lopen, klauteren en klimmen over de daken, het was een heel avontuur. Soms viel er wel eens een pakje of piet van de daken, maar het ging steeds beter en beter waardoor er heel veel pakjes bezorgd werden! 

Vanmiddag hebben we pepernoten gebakken in allerlei vormen en maten. Lekker!! Ook hebben we Sint liedjes gezongen, geknutseld en de zak met cadeautjes gevonden die door piet in de kast verstopt was. 
 

Gepubliceerd op 05-12-2016 door Elske Egas

Categorieën: categorygroep 4b

Bekeken: 267 keer

Geen reacties


Reageer

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |