Johannes Calvijnschool Gouda

Basisschool op Protestants Christelijke grondslag

Groep 1-2b

Wat leuk dat u op onze groepspagina kijkt!

Hier zijn we dan…. de 28 schatjes uit groep 1/2-B.

We zitten met elkaar in de Jip en Janneke klas. Takkie is onze grote vriend! Elke dag zit hij op het bankje te wachten, totdat hij bij een kind op schoot mag zitten. Onze juffen zijn juf Janneke de Vries (ma,di,wo) en juf Petra Flikweert (do, vr).

We hebben het heel gezellig met elkaar in de klas, doen leuke dingen met elkaar en leren natuurlijk ook! Kijkt u mee op de foto’s die we regelmatig hopen te plaatsen op de site?

Lieve groetjes van,

Hidde, Wisdom, Nathan, David, Loïse, Esmée, Mart, Anna, Jonna, Anne, Lisah, Ruben v.K., Yaëla, Maxim, Sarah, Lynn, Juliëtte, Chris, Eva, Emma, Ruth, Floris, Ruben V., Rebekah, Karlijn, Joep, Josephine en Lisa.

Nieuws groep 1-2b

bericht zoeken:
 Zoeken

 
...
 
gepubliceerd op 13-06-2017
 
 

Voor de meivakantie hebben we hard gewerkt over het thema muziek. Een dirigent in de klas, een duo, vaders en moeders die muziek maakten en ook wijzelf! Met onze meegebrachte of zelfgemaakte instrumenten hebben we heel wat orkestjes gegeven. Het...

 
gepubliceerd op 01-06-2017
 
 
...
 
gepubliceerd op 01-06-2017
 
 

We hebben een heel leuk uitje gehad naar de kinderboerderij.
Eerst gingen we naar de zolder. Daar leerde  juf Paula ons hoe de vrouwtjes kip heet: hen. Dat wisten we nog niet. Dat het mannetje een haan is wisten we wel hoor. Toen haalde ze de...

 
gepubliceerd op 01-06-2017
 
 

Wat was het leuk om de leskist over vogels twee weken in de klas te hebben. We kennen nu al heel veel verschillende soorten vogels. Elke dag waren er wel kinderen die een lijstje meenamen naar school met daarop de vogels die ze gezien hadden.

 
gepubliceerd op 21-03-2017
 
1 2 3

Dreef 200 | 2803 HE Gouda | 0182-513555 | calvijnschool@calvijnschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten. |Inloggen |